Du kommer aldrig bli dig själv mer, igen.

Jag gillar inte nätterna längre. De gör så jävla ont när jag släcker lampan i mitt rum, för det är då mitt huvud börjar gå på högvarv. Som jag är så fruktansvärd rädd för. Lägger mig ner i sängen, drar täcket över mig. Tror att det ska hjälpa, som om ett täcke skulle göra allting bra. Det trycker i magen, mår illa. Försöker tänka på andra saker, drar täcket över huvudet men det blir ännu mörkare och är tvungen att ta bort det.

Lyckas somna, men vaknar efter några timmar. kan inte andas, gråter och vill bara slå mitt jävla huvud mot väggen. Jag orkar inte mera. Jag tänker nu får det vara slut. Går upp, fram och tillbaka i mitt rum. Kollar mobilen klockan är 04.20. klockan blir 04.21. Sedan 04.22 . Tänker ännu en gång, nu får det vara slut. Klarar inte av det, ångesten kryper in i hela kroppen. Kan inte ligga stil. Säger till mig själv med hög röst " NU FÅR DU FAN LÄGGA AV, SLUTA JAG KVÄVER MIG"

Det snurrar i min skalle

Kulturkalaset dag 2:




Träffade finaste Ida och vi kollade på detektivbyrån tillsammans, även där träffade vi Sarah, Matilda och Elin och några fler. Sedan när konserten var slut letade vi efter Cassandra i en evighet! men tillslut hittade vi henne och vi satte oss ner i en park och träffade massor med människor och drack lite vin.





Sedan efter några timmar i en park åkte vi vidare till haket.




Sedan var det dags att åka tillbaka eftersom vi ville se markus krunegård! men vi missa halva spelningen. Lite synd eftersom han är grymt bra live.




Sedan fick alla för sig att åka hem och det ville verkligen inte jag och Lovisa, så vi chillade lite i ett av öltälten och blev bjudna på cider av holländare, sedan åkte vi vidare till sedeln och sen när sejdeln stängde gick vi till stars n bars.

Sedan blev klockan tre och Jp och lovisa fick för sig att bada i en fontän. Sedan gick vi till högsbo och sedan åkte vi hem, Och jag var hemma klockan sju den morgonen.



(Fortsättning följer)

Hurricane drunk

Kulturkalaset dag 1:



Träffade Elin och vi gick runt på nästan alla göteborgsgator för att hitta det perfekta stället med god Thaimat, men det slutade med att vi hamnade på 7:eleven och köpte thaimat där som jag absolut inte rekommenderar. Sedan träffade vi massa fina människor och var med dem, och vi tittade på laleh.




Dansade runt till någon rolig musik och sedan åkte jag och Elin till haket, drack lite vin och jätte goda shoots.




Sedan blev vi glada och sprang runt, och sedan blev klockan väldigt mycket och det var dags att GÅ hem.

( fortsättning följer)

Love, don't let me go



Jag har så mycket att berätta för er, men jag hinner inte sammanfatta 1 veckas foton och berättelser på bara några minuter. Jag behöver lite mer än så, jag hoppas ni orkar vänta för nu åker jag till Stockholm i några dagar och ser Coldplay och träffar massa fina människor. Jag hoppas ni är kvar när jag är hemma, för ni kommer knappt tro eran ögon av de ni ska få läsa.

( En liten fråga, har min blogg börjat bli så himla tråkig? såg nyss på bloglovin att jag tappat 2 prenumeranter, men ni som fortfarande läser min blogg, ni ska veta det betyder väldigt mycket för mig , tack!)

-

Jag orkar inte. Vill bara bort härifrån.

Hela livet var ett disco

Hej, nu händer det mycket saker här. Sjukt underbart, nu känner man av att detta är världens bästa sommarlov. Har saker att göra varje dag och jag är så stressad. Men sjukt fint kommer allting bli. Igår var det kulturkalaset och var med massa fina vänner. Idag blir det kulturkalaset igen, då vi ska se detektivbyrån och Markus! Men först måste jag hinna städa och laga mat eftersom jag får fint besök i några dagar! och imorgon ska jag hinna vara statist och sedan är det ju way out west i tre dagar! Men oroa er inte det kommer massor med bilder och mer text kanske på söndag.

KRAM!

Jag är livrädd för att leva,och jag är dödsrädd för att dö

Skulle kunna slita loss mina armar
mina lungor, mitt svaga lilla hjärta
och mina ögon
BARA
för att bara få slippa

SLIPPA DET HÄR

Men mest av allt skulle jag gärna
byta ut min hjärna
För det är egentligen där
allting sitter

Det är inte märkena på min kropp
( som inte ska vara där )
som gör mig rädd

Det som gör mig rädd
är det som inte borde göra mig
rädd

HUR KAN MAN VÅGA
VARA RÄDD?

OCH HUR ÄR MAN
INTE RÄDD?

Släpp in solen.




Träffade fina Cassandra och vi bestämde oss för att åka till Kungälv och köpa massor med kakor på kexfabriken! Sedan gick vi till fästningen för vi ville ta oss in där, men det fick man inte. Så vi satte oss vid älven och dopade fötterna i det kalla vattnet och pratade om hur mycket vi saknade Emmaboda och om massor med andra saker och så åt vi massor med kakor.




Efter några timmar åkte vi tillbaka till Göteborg igen och köpte oss mos och satte oss vid kanalen och så helt plötsligt ropar någon mitt namn, och så visar det sig vara Lovisa och Elin som också är i stan.





Sen var det här fina dagen slut. Nu längtar jag till way out west och coldplay i Sthlm, vilka ska dit? Hoppas vi ses!
Kram!

Emmabodafestivalen!

Första dagen:














Vi anlände till Emmaboda med tåg, och sedan tog vi oss en taxi till campingen eftersom vi inte orkade gå den långa vägen med packning. Kom dit och så satte vi upp våra tält och begav oss till affären för att handla diverse nödvändiga saker. Runt sex tiden började vi festa och sedan var det dags att gå och se moto boy som spelade i en kyrka och redan då var allt snurrigt och helt underbart. Efter konserten gick vi tillbaka till campingen och festade med massvis med fina människor.

Andra dagen (första festivaldagen) :



















Vaknade tidigt och åt frukost. Kändes som hela morgonen var en lång väntan, eftersom vi väntade på att banden skulle börja spela. Vi såg de första bandet, som var name the pet. Sedan en timma innan parken skulle spela började jag och Sarah köa. Åh vad den konserten var bra. Sedan när klockan blev sex började vi festa och jag träffade på Galina av en slump. Sedan träffade vi lite andra människor och dansade oss galna till bob hund. Sedan gick vi till tältet och ett antal gånger för att fylla på våra glas. Sedan till kvällen dansade jag, Cassandra och Sarah till blinkande ljus och konstig musik, då var allt så snurrigt. Men det måste nog varit bland det finaste på hela festivalen.

Tredje dagen ( Andra festivaldagen) :













Vaknade upp och trodde jag var död, men det var jag inte. Vi gick till affären och handlade frukost. Gick tillbaka till vårt camp kosmos och åt lite. Såg Joel Alme, men missade nästan halva konserten eftersom jag fick ett telefonsamtal. hähä. Sedan såg jag och Sarah florence valentin, åh så bra dem var. Sedan såg vi fina Markus Krunegård som var bäst. Sarah hamnade i bråk med en idiot och hans tjej på konserten, usch så jobbiga var dem. Tappade nästan mina skor flera gånger om på den konserten och fick öl i håret. ( vilket jag nästan fick hela tiden). Träffade Cassandra och Emma sedan lite senare på kvällen och det var så fint. Sedan såg vi the wombats, åh gud vad bra dem var. Sedan så dansade vi till blinkande och konstig musik igen i natten, och det var så fruktansvärt kul och allting bara snurrade. (ta mig tillbaka)


Fjärde dagen (sista festivaldagen) :









Den här dagen kändes som bara en lång väntan, väntan på att klockan skulle bli kväll så vi kunde börja festa. ( Man vill inte börja festa så tidigt annars blir man så himla trött innan ens det har blivit mörkt) Träffade fina människor och var nog en aning borta när familjen spelade, skadade även ryggen då när jag skulle hoppa ner från mixer bordet stången. Mina vänner lugnade mig och sa att allting skulle bli bra. Natten var hemsk, ryggen gjorde så fruktansvärt ont när jag låg på luftmadrassen.

Femte dagen ( hemfärd) :




Vi packade ihop våra saker, och jag var så himla sjuk och trodde jag skulle hosta ihjäl mig. Men när jag kom hem och fått vila saknade jag allting. Sova i tält, höra musik dygnet runt, alla fina människor, vinet, dansandet, blinkade ljuset, de fina nätterna. TA MIG TILLBAKA!!!!!!!!!

( Det hände så mycket fina saker under festivalen och mindre fina saker, men jag blandar ihop dagarna och jag orkar inte skriva allting för det skulle bli så himla långt och tråkigt. Det är nog inte så jätte kul och läsa om det när man själv inte var med och upplevde det.)

Home.

Hej alla.

Är hemma nu från emmaboda, och jag har haft det så himla bäst, trots att jag nu blivit rätt så sjuk och att jag sträckte ryggen igår när familjen spelade. Jag har tagit väldigt mycket kort så det lär väl komma upp någon gång i veckan. Just nu vill jag bara vila och kolla på grey's.  Jag önskar emmabodafestivalen var inte bara en gång om året, utan lite mer oftare. Vill tillbaka nu igen! saknar alla fina människor, röjandet på konserterna.

RSS 2.0