Rabbit heart ( raise it up )

Här kommer en liten uppdatering från min helg:





Träffade fina Sabina och hennes vän Anna på lördag förmiddag. Vi kollade i lite affärer, bland annat på myrorna. Sedan åkte vi till Vasa stan och fikade. Och sedan var det dags för mig att åka hem för att sedan åka bil i ca: 1 timma och 30 min till Lidköping!




Sedan till kvällen bjöd min pappa mig, min farmor och farfar på middag på restaurang.






Dagen efter åkte vi till ett ställe som hette spiken, det var fint väder och jag gick runt i shorts och var lycklig över det fina vädret. Sedan till kvällen åkte jag och pappa hem igen.

I går handlade jag nästan allting som jag ska ha med till Emmaboda, och imorgon åker vi!!!

Comes and goes ( in waves )







Kan inte sova, och jag som ska gå upp om cirka 6 timmar eftersom jag ska träffa Sabina en liten stund i staden innan jag åker med pappa till Lidköping! Herrejesus vad jag saknat den kvinnan!

Bilderna där ovan är från när jag var i Budapest förra året! åh, vad jag saknar den staden.


Silence is easy.



Någonting jag önskar mig just nu är att Cat power ( se bild ovan) ska ha en spelning i Sverige. Det hade varit så fruktansvärt fint. Jag hoppas hon kommer hit snart och sjunger.

Snart är det emmaboda och det ska bli så jävla skönt att komma bort från den här staden, och slippa alla jävla tankar och alla idioter.

Hoppas ni fina läsare är där, om ni ser mig. Hälsa gärna.

Kram!

Ta mig till den där festen i stan där människor är som du och jag, dom dansar högt över varje lag, och där vill jag också va

Förra onsdagen träffade jag vänner som jag inte träffat på väldigt länge, vi var på sticky fingers och drack oss fulla på öl och det var mycket trevligt. Sedan åkte jag vidare till en efterfest och träffade lite andra vänner. Var glad och ramlade ( som vanligt) alla blev sura när jag valde musik men det struntade jag fullständigt i. Sen bestämde jag mig för att gå ensam hem klockan fyra på morgonen genom skogen.

I söndags var det fest igen och jag orkar inte ens tänka på den kvällen eller skriva någonting om den.
(Istället får ni se lite bilder på mig och Melissa när vi promenerade till festen, vilket tog oss 1 timma att göra)




och nu är allting bara totallt kaos i mitt huvud (som det alltid är) , och det ska bli så skönt att åka iväg några dagar på fredag.

Och alla ni där ute! Jag ska försöka att skriva lite oftare. Jag lovar, det är bara det att jag aldrig vet vad jag ska skriva. Vad vill ni läsa av mig?

That's how people grow up.




Jo allt lite galen var man i ettan, fast vad är man nu egentligen? haha. Dum fråga.

Dom säger det är nåt med mitt huvud, men ingenting har någonsin varit så nära ett svar

För lite mer än en vecka sedan såg jag Morrissey med Hanna och Galina. Det var så himla fint, och jag blev så lycklig när how soon is now spelades. Efter några låtar mådde jag jätte dåligt och var tvungen att gå bakåt (eftersom jag varit sjuk)
När konserten var slut sa jag adjö till Hanna och Galina och gick hem med världens huvudvärk.

På Tisdagen träffade jag Sabina och hennes vän Marcus, vi åt i en park och sedan åkte vi till bengans.

Dagen efter åkte jag och klippte mig, sedan till kvällen åkte jag hem till Sarah och träffade lite folk.




På Torsdagen kom fina ida till Göteborg. Henne hade jag inte träffat på ett år kom vi fram till. Vi gjorde inte så jätte mycket, gick runt i affärer och försökte hitta det perfekta stället att äta på ( vilket som tog oss 2 timmar att göra)



Dagen efter kom finaste Sabina hem till mig, vi gick till liseberg för att kolla på A camp. Sedan efter vi sett dem drack vi  öl och vodka och tog en spårvagn till slottskogen och träffade fina och lite mindre fina människor.
( Har tyvärr inga bilder från den kvällen, men klicka här för att läsa Sabinas blogginlägg med text och bild)
Vi åkte sedan in till stan och Sabina åt lite Mc donalds, sedan tog vi min sista buss hem. Vi var hemma 4. En mycket fin kväll.

Vaknade upp bokstavligt talat död samma morgon, likaså gjorde Sabina. Åkte med henne in till staden för attt hon skulle ta sitt tåg hem. Sedan till kvällen gjorde jag mig iordning och åkte hem till Sarah.





Sedan när vi förfestat lite åkte vi in till storan.



 Vi dansade som galningar till bra musik och sedan var det dags att ta sista bussen hem.

Och för någon dag sedan fick jag veta genom brev från min läkare att jag har körtelfeber och det orkar jag verkligen inte med. Tack och hej för denna gången.

RSS 2.0