Teaterkväll.




I torsdags hade jag och min klass fått fribiljetter till musikalen " The procucers - det våras för Hitler" på lorensbergsteatern. Alla fick ta med sig en extra person, vilket blev att jag tog med mig min mamma eftersom det var hennes födelsedag. Föreställningen var så himla bra och jag skrattade så mycket att grät. Jag rekommenderar verkligen att se den! åh!!

Resten av veckan har gått så fruktansvärt fort, i fredags var jag full på pustervik med Jp och 2 av hans vänner. Igår låg jag hemma och trodde verkligen att jag kommit till helvetet. Men att få se på skins hjälpte mig ganska mycket. Idag är mina planer att äta köttbullar på ikea! sen måste jag hem och skriva 2 läsloggar och läsa manus. Det är 3 veckor kvar till våran premiär i vårt projektarbete och jag börjar snart få lite smått panik eftersom vi har bara hunnit repa 5 scener av 15.

Jag ska sakna dig imorgon



Träffade fina Lovisa vid 12 tiden ungefär för en fika. Är nu ledig fram till måndag eftersom våran skola har stängts pågrund av rasrisk. Känns så skönt, nu hinner jag göra alla mina läxor.




Allting börjar byggas upp igen, långsamt men säkert. Det kommer bli bra nu, och jag hoppas verkligen att det kommer bli det nu. Det får liksom vara nog på allting som heter åt helvete, jag hoppas det ialla fall.
Sen insåg jag idag att det är mindre än 100 dagar tills jag tar studenten. Det känns ganska konstigt.

Time to pretend



Nu var sportlovet över, och dags att ta tag i allting... har inte ens pluggat hälften av allt som jag borde. Nåja, får väl bryta ihop i veckan eller nåt.. nu är det dags för skins!

Hur har ni det?

hometown glory


Har du ett hjärta som gör ont, tryck här.

you can't hurry love






I lördags kom elin hem till mig efter jag haft gäster hela dagen, vi drack vin och sedan åkte vi till saturn som hade kentkväll.

Nu är det andra dagen på sportlovet och jag är jätte förkyld ( igen ) och kan knappt prata. Jag måste göra 9 läxor på det här lovet och jag har inte ens börjat. Det är nog kanske dags med det nu, sen imorgon ska jag och Sara träffas och plugga och dela ut CV till massa ställen där vi kanske kan få ett sommarjobb.

If I say shut your eyes

Förut:

Det som mest gör ont är att i så många år har du sagt att du och jag ska ut och resa. Att du och jag ska göra så himla mycket saker tillsammans. Men nu, träffar du någon och den personen blir plötsligt ditt centrum och nu ska ni göra allting som du och jag skulle gjort. Nu ska du flytta till ett annat land och jag vet inte hur jag ska hantera det.

Jag bryter ihop. Gråter och försöker le.

Det fanns så mycket måsten;

-Jag måste klara skolan med bra betyg
-Få ett sommarjobb
-Söka in till högskolan
-Komma på vad jag vill göra med mitt liv


Just nu vet jag inte längre om det är värt det.

Nu:

Känns på samma sätt. Vet inte längre om det är värt det, vet inte om det är värt att kämpa längre för någon som inte ens visar att personen kämpar. Jag vet inte.

( Jag hoppas, jag hoppas)



I onsdags bakade jag en överraskningstårta till min pappa som fyllde år, köpte en dvd skiva och blommor. Har nog aldrig sett min pappa blivit så glad.

- "Hur mår du?"

- Bra.

Det är ett lätt ord. Man slipper frågor, och man slipper allt. Håll andan och sedan ta ett andetag.

Idag räddade Elin mig från världen och vi åkte till IKEA. Det såg ut såhär:






Och den tunga luften bara försvann, men kom lika snabbt tillbaka när jag var hemma igen. Nu vill jag bara sluta gråta och sluta tänka på det här. Det är ju lov.



ingenting speciellt, egentligen

Det känns som ett svart moln följer efter mig, som det regnar dag och natt

Kanske därför mina ögon känns så tunga,

Nej jag vet ju varför det gör det

 

Mina känslor, stoppar jag under min säng, eller kanske under mattan eller kanske snarare

långt bak i huvudet

Men igår kunde jag inte hålla kvar det

 

Mina ögon svider

så fruktansvärt mycket


Jag har hittat nånting vackert, vännen, ser du vad jag ser? Jag är nästan som du





Måndagar, tisdagar, onsdagar, torsdagar och fredagar ser alltid likadana ut. Jag vaknar, går till skolan, är i skolan, går hem, sätter mig vid datorn, äter, pluggar och sedan går och lägger mig. Man tänker inte ens längre, man bara gör det. Helgerna ser också nästan likadana ut, på lördagarna festar man och på söndagarna har man ångest och sover bort hela dagen.



Jag blir snart galen på den kalla mörka vintern. Det känns som mina ögon är stängda fast de är öppna och jag är så trött. Det ständiga mörkret och en förkylning som aldrig riktigt vill släppa.

( ta mig härifrån )



( där jag kan få andas och tänka )


Allt jag ville vara behöll jag alltid för mig själv

I lördags förfestade jag och Elin hemma hos henne, medans vi tittade på melodifestivalen. Sedan begav vi oss vidare till Stars end bars, där träffade vi finaste Caroline och Jonna. Vi dansade hela natten tills klockan blev tre.





Sen ville två killar att jag och Elin skulle följa med dom och bada i havet i Askim, och göra inbrott i ett hus. Det tyckte vi inte var en sådan bra ide så vi åkte hem och sov i våra egna sängar istället. Det var den kvällen det!

Nu ska jag plugga, och sedan se på skins.

Lördag

Min lördagskväll såg ut ungefär såhär:




Jag, Caroline, Oscar, Linnéa, Jp och sedan även Melissa förfestade på PC och hade det hur trevligt som helst. Sedan begav sig Jp ut på andra äventyr och även melissa med. Men vi andra fortsatte våran kväll på My darling YOUs releasefest på storan.




Vi satt i rökrummet och pratade om JPs döda hamster, som han matade med köttbullar. Inte så konstigt att den dog. Haha.




På storan dansade vi som galningar och var glada.  Sedan umgicks jag med gitarristen och trummisen i vapnet tills det stängde.

( förlåt för min dåliga upptatering, tack vare det har jag tappat en läsare. Antar jag? jag ska berätta allt för er någon dag när jag har tid och ork. Puss)

RSS 2.0