we don't sleep when the sun goes down;

En tisdag träffar jag maja och vi sätter oss på en uteservering på linnegatan och dricker öl.




Det var nog där jag insåg att det är så här sommaren ska vara. Sitta på en uteservering och dricka billig öl. Och bara vara.




Efter en liten stund dyker Lotta också upp med hennes vänner och vi dricker i all hastighet för att gå vidare till slottskogen och träffa lite andra människor.

såhär såg det ut:








En dag senare träffar jag min Melissa.





Allt är som vanligt, mer behövs inte. För det är så det ska vara. Jag berättar om Stockholm och kan inte sluta le. Det är bra nu, det finns ingen som drar ner mig på noll mer. Det är slut med det nu.

Nästa dag vaknar vi upp vid halv ett och gör oss i ordning och åker in till stan för att äta thaibuffé.








Stockholm

I onsdags åkte jag från Göteborg för att åka till en annan verklighet:
Stockholm och min finaste Linnéa.







På torsdagsmorgonen vaknade vi precis samtidigt och jag berättar om allting som hänt i göteborg sen senast vi träffades och du berättar om fina saker.



Vi åker pendeln från huddinge in till söder. Där promenerar vi till götgatan och sedan handlar lite i affärerna på rean.



vi går till drottninggatan och kollar runt i affärer tills vi nästan inte orkar gå mer. Sedan går vi och äter thaimat och du ringer till ditt hjärta. Och jag ser hur mycket du lyser när du pratar med honom. Och jag blir så glad.





Vi åker hem och handlar glass och vindruvor och vi pratar om sånt vi brukar prata om och skrattar så mycket att vi nästan gråter av skratt.

Fredagsmorgon vaknar vi precis samtidigt igen och vi gör inte så mycket på hela förmiddagen
Gosar med Linnéas systerdotter:




Gör oss iordning för kvällens festligheter:




Vi åkte till en park och mötte upp Jp, Linda och Robin och förfestade med kviks varm och kall.




När vi blivit lite fulla och glada åkte vi in till t-centralen och mötte upp Linnéas hjärta och hans vän. Sedan begav vi oss till klubb sommar och dansade och drack öl med sugrör. På klubb sommar träffar vi på Sarah och Oliver.




Nästa dag var jag borta i mina tankar hela dagen. Linnéa fick flera gånger fråga mig vad jag satt och tittade på. Hennes vän maria kom på besök. Vi bakade kladdkaka och mitt i allt ringer en vän och ger mig ett glädjebesked och jag blir så glad att jag börjar skrika av glädje.




Vi åker in till ett regnande stockholm och äter mat




Nästa dag åker jag hem. Åker tåg med sarah.



come away

I fredags var sista dagen på världens underbaraste jobb. Vår chef och några andra människor hade gjort iordning en jätte fin avskeds frukost till oss alla.



Vi fick skriva i lite papper och kryssa i vad vi tyckt varit bra och dåligt. Jag kryssade bara i utmärkt och det är ju precis det har varit. Få pengar för att ha kul och träffa hur underbara människor som helst i 3 veckor.







Till kvällen blev det grillning med nästan alla kultursommarjobbare





Sedan var vi på skogsfest, det var helt galet. Fast jag satt mest på en stor sten med maja och halvsov. Sen följde jag Maja och Lotta hem och sov där. Fint.



Melissa kom hem till mig till kvällen och myste med naturgodis.



Dagen efter sov hon över hos mig igen och vi kollade på filmen stekta gröna tomater och åt ben och jerrys glass.



Dagen efter träffade jag Sara som jag inte träffat sen vår student. Galet. Sedan kom Melissa och vi åt kinamat och handlade lite.




Idag åker jag till Stockholm och världens bästa Linnea! Nu lämnar jag allting här.

Skogsfest

Hej jag lever, har haft väldigt mycket denna vecka och förra veckan. Men i fredags så var det skogsfest med väldigt många fina människor från jobbet. Det såg ut såhär:




Drack vin och dansade runt om kring i skogen med alla fina människor som jag kommer sakna så himla mycket nu när jobbet slutar imorgon.



Finisarna Lotta och Maja.



Min bästaste Melissa kom dit en sväng och tvingade upp mig på "dansgolvet" när det spelades Broder Daniel.




Det var så fint förutom att jag knappt kan minnas halva kvällen för jag fick nog lite för mycket vin i mig. Men jaja. Imorgon blir det avslutningsmys med alla finisar!

Töm ditt rum på tonårstankar nu;

Verkligheten har blivit en annan. Gömmer mig bland peruker, dräkter och arbetskamrater. Pratar poesi i nordstan med främmande blickar mot mig. Jag berättar för alla om hur musiken du spelade för mig, och att vi sågs senast när det var vinter och en meter snö. Och hur mycket ångesten kom ikapp. Jag berättar om att jag fortfarande kan höra musiken du gav mig. Men mest av allt vill jag berätta om hur mycket du drog ner mig på noll.

Allt annat räknas inte.

Vi går längst avenyn med 1700 tals kläder och peruker. Turister fotar, folk frågar vart vi kommer ifrån. Jag vill säga:

- "Inte här ifrån" 






Idag hamnade jag på NOLL igen.

SAMMA SAK IGEN.

Hade inte jag haft jobbet och mitt tvingade leende och min rokokodräkt hade jag nog sprungit hela avenyn upp och ner och bara skrikit. Varför skulle det hända idag? Jag hade bara väntat på att det skulle hända. Frågan var ju bara när. Nu har det hänt. jaha, vad händer nu?


work:

I måndags började jag jobba som kultursommarjobbare. Jag har världens finaste arbetskamrater. Redan första dagen var det nästan som vi känt varandra hela livet. (fast iofs kände jag ju sen innan Lina, Pål och Frida) I onsdags åkte vi hem till Maria efter jobbet och drack öl och bakade tårta till Lina som fyllde år. Och idag såg arbetsdagen ut lite såhär ungefär:



Vi övade på dikter.



var poeter.





Sen nästa vecka och veckan efter det är vi ute på stan och spelar teater, ni lär nog inte missa oss!

RSS 2.0