Min nedräkning börjar nu, där allt en gång tog slut:

Just nu sitter jag och tänker på den enklaste lösningen. Att bara hoppa av tåget som tar mig någonstans som jag inte ens vet vart de är på väg för att göra ingenting. Men det är sånt jag inte gör. Jag biter ihop och sen biter jag ihop ännu mer.

Jag vill hoppa av tåget som antagligen tar mig en bit på vägen dit jag någon gång vill komma. Men just nu vill jag bara kliva av för att kunna komma tillbaka till mig själv igen. För några dagar sedan fick jag se sanningen, som jag så jävla länge försökt dölja. Men nu går det inte att dölja längre. Ialla inte fall för mig själv. Nu vill jag bara tillbaka till mig själv. Jag kan inte kämpa med två saker, samtidigt. Skolan och komma tillbaka till mig själv.




Skolan vet jag inte om jag kommer klara. Det kändes bra för 3 veckor sedan. Nu har jag tentaångest och människor som trycker ner mig som gör att jag tvivlar på mina kunskaper. Att hitta tillbaka till mig själv igen vet jag att jag kan men att de kommer bli jobbigt och tuft. Jag har lyckats innan. Man kan väl lyckas igen?



Min bästa vän är min största idol. För att hon är så stark, och hon låter mig aldrig ge upp. Och varje gång jag håller på att göra det finns hon ALLTID där. Jag beundrar henne så himla mycket.

En dag säger hon såhär:

-" Jag ska bjuda dig på teater. Vi ska se den inbillningssjuke. Jag vill även att du säger din favoritlåttext "

Jag:

- "åh! Varför? Vad ska du nu hitta på?"

Hon:

- " Det är en hemlighet"

Jag vet fortfarande inte vilken som är min favoritlåttext.



September är snart över. Och jag har ingenting mer att ge än den här ynka uppdatering och det här.

Hej då.

Men bryt inte ihop nu, du är bara en av många människor jag drömt om.

Torsdag:



Åkte hem till Linnéa och jp för att förfesta med dom och en fin Linda som var på besök i Göteborg.







Vi åkte till jazzhuset med fullt av trix o coca cola-chiks å kicks. Drack öl och dansade, och hade en av de bästa kvällarna på länge. Sen fick jag gå alldeles för tidigt för att hinna med min sista spårvagn hem.

Fredag:

Gick upp tidigt för att åka till ub och plugga med Louise i några timmar, sen åt vi oss jätte mätta på skolans soppbuffe. Sen åkte jag hem och den här galningen kom hem till mig:



Lördag:

Åt grekisk mat ute med min pappa och en vän till oss. Sen var på och kollade på galenskaparna på lorensbergsteatern. Sen när det var slut åkte jag till saturn och var nykter hela kvällen, bara för att jag skulle upp tidigt nästa dag och hade ingen lust att vara död. Men det var kul ändå.

Söndag:

Filminspelning för en novellfilm där jag hade ett antal repliker. Och insåg bara när jag stod där framför kameran hur jävla mycket jag saknat teatern. Läntar redan till nästa inspelningsdag.


Flytt från 'William, it was really nothing'



flytt med alla ursäkter
flytt ur alla fällor



Kommer göra dig besviken
Jag kan inte stanna länge

Gothenburg

Måndag:




Träffar mitt hjärtegull, Vi går och röstar och äter sushi. Sen vid sju tiden går vi på stadsteatern och kollar på babel.

Onsdag:

Går på student kick off på trädgårn med två stycken från min klass, Pauline och Karin. Där bjuds på musik av Maia Hirasawa och universal poplab, gratis mat och rätt så billig öl.

Torsdag:

Är ledig och åker in till stan och äter med Linnéa, Jp och Melissa på en tacobuffé. Sedan beger jag och Melissa oss till liseberg där vi nästan helt ensamma, så slipper stå i några köer till attraktionerna.

Så stanna klockan ta en timeout spara spelet, jag har bara ett halvt liv kvar nu

I fredags träffade jag Karolina en stund för en liten fika:



Det regnade.



Åkte hem och gjorde mig lite snabbt iordning för att åka hem till Daniel och träffa fina människor för att dansa in hösten:








Nästa dag var jag, pappa och mamma ute och åt på restaurang. Sen till kvällen blev det saturn som hade The Smiths tema.  



Now I’m all yours, I’m not afraid and you're all mine, say what they may



Går längst avenyn och det känns som en blandning mellan sommar och höst.




Och just nu känns allting bara så himla bra.




song or two.

Istället för att åka och plugga på biblioteket i lördags åkte jag hem till Linnéa och Jp. Handlade med mig frukt och vi gjorde en fruktsallad och kollade på Simpsons.




Resten av mina dagar försvinner bara iväg, jag pluggar och allt känns så vuxet nu. Sitter flera timmar på universitets biblioteket och läser om språksociologi och om svenskans globalisering.



Idag köpte jag mig en hatt. Inte för att jag säkert någonsin kommer använda den. Men ändå.



Nu sitter jag i min säng och ska fortsätta kolla på två och en halv män. Sen ska jag sova, för det är en lång dag imorgon. (Som alla dagar är nuförtiden) Men det känns helt okej ändå. Hur har ni det?

show me something new

I tisdags började jag skolan, Det var läskigt men det kändes bra. Det är inte direkt att gå tillsammans med alla gamla teaterelever.

I torsdags efter jag haft föreläsning träffade jag Lovisa och åt sushi





Sen kom Elin och vi gick till topshop för att gå på lite nöjesguiden mingel med gratis alkohol.






Sen gick vi vidare på efterfest och lyckes få lite gratis alkohol där med.



Igår efter skolan åkte jag in till liseberg och mötte upp en Lovisa som köat i några timmar för hästpojken.



Sen kom Elin och Rebecca. Sen började Kristian Anttila spela och oj vad de kändes som man var tillbaka 3 år i tiden.




Skrattade för mig själv när alla små konsertbesökare inte kunde några av hans äldre låtar. Ännu roligare var dom som stod bredvid oss som skrek " smutser " hela konserten och när han väl spelade den så fattade dom inte att det var den.

Sen spelade hästpojken



Sen åkte jag och Elin hem till henne och somnade i hennes soffa.

RSS 2.0