Låt det förflutna vara glömt.

+

Kylan tränger sig in i min höstkappa. Lika mycket som allt annat försöker ta sig in, försöker jag att stänga av och ignorera det.



++

För ett år sedan vid den här tiden, satt jag med tentor och inlämningsuppgifter. Jag fattar inte att ett år har gått så fort. Då ville jag bara bort från det. Men nu längtar jag tillbaka till det. Kanske för att inte så mycket händer just nu. Vill flytta. Vill till Stockholm. Det tänker jag. Jag har sökt utbildningar till våren, men tvivlar nu på om jag valt fel. Jag vet inte vad jag vill. Vad vill jag bli?

+++

På torsdag packar jag väskan för en vecka i vår lägenhet i Spanien. Har inte varit där på över 5 år, ska bli skönt att få komma bort från allt. Mest från kylan och allt det där andra.


Someone like you:

+

Åker upp med ett tidigt tåg till Stockholm på fredagsmorgonen. Runt halv ett är jag framme i staden som jag tidigare var i nästan varje månad. Allt ser ut som vanligt, men jag är väl inte längre samma person som jag var då. Jag andas och det känns så mycket lättare.



++

Jag går runt med en rullväska efter mig medans jag tar mig till slussen och möter upp en glad Linda. Vi springer runt i affärer och sedan tar vi oss till systemet och handlar inför kvällen och morgondagen.

+++

Vi åker hem till Lindas fina lägenhet. Gosar med hennes katt och när klockan blir sex ungefär tar vi upp vinet och börjar dricka.






++++

När klockan blir lite senare åker vi till hornstull, dricker öl på något ställe med biljardbord. Sedan hamnar vi på klubb strand. Dansar och dricker oss ännu fullare.

+

En pojke med brunt krulligt hår.

++

Nästa dag möter jag upp Caroline och vi tar oss hem till linda och förbereder oss inför hennes hemmafest. Dit kommer så himla underbara människor. Tänker att snart måste jag bara flytta dit.




+++

Nästa dag gör vi inte så mycket.



++++

Tidigt nästa dag lämnar jag Stockholm och undrar när jag återkommer hit nästa gång.

RSS 2.0