FÖRÄNDRINGAR;

++

Alkoholen styr mina okontrollerade fingrar som skriver och skickar iväg sms som jag inte borde. Jag vet inte ens varför. Har aldrig känt behov innan att få ut saker på fyllan, Inte till honom. Dagen efter sitter jag som ett frågetecken. Skäms och raderar allt fortare än kvickt.




+++

Mina vänner flyttar. Alla flyttar. Bort till andra städer, till andra länder eller bara till något som dem kan kalla sitt egna hem. Jag sitter kvar där jag varit i 20 år. Söker utbildningar i Göteborg och i Stockholm. Kanske är min dröm där, eller är den här? Tänker på lägenhet, vill jag flytta till en lägenhet i Göteborg eller vill jag flytta till Stockholm eller vill jag flytta till England för ett tag?





++++

En kväll dansar vi i Daniels kök och kramas och säger adjö för en lång tid.





+

Min platschef ber mig komma in till kontoret dagen efter. Jag vet inte vad det handlar om. Kan inte sova på hela natten. Dagen efter ligger jag i sängen hela dagen och vågar inte ta mig dit. Pappa säger " Res på dig, lika bra att ta det nu och inte sen" Jag klär mig och åker in till stan. Tänker att jag tänker inte ta mer skit. Då säger jag upp mig. Kommer till kontoret och det slutar med att jag sitter och storlipar och ska skriva på papper för uppsägning. Jag fick inte vara kvar på mitt jobb för att jag inte "passade in" enligt mina chefer.

++

Berättar för min kollega. Hon tror jag skämtar. Säger att jag passar in där lika mycket som alla dem andra. Önskar att jag skämtade.



+

Jobbar två veckor till sen säger jag adjö och åker till Stockholm för att fira Linda. Igår köpte jag en flygbiljett till Spanien, och jag åker om en månad. Det är mina planer nu. Vet inte vad som händer sen, men jag bryr mig inte riktigt.

set fire to the rain.



Tänkte att eftersom jag har brist på både foton och text just nu, tänkte jag att vi kör igång en frågestund, så fråga på vad ni vill!

i hate you but i love you.



Ibland gör hjärtat så jävla ont. Idag är en sådan dag. Gjorde en spellista för just det. Tryck här.

RSS 2.0