TÅGLUFF DEL 1

I somras var jag och Jonna ute och tågluffade som ni kanske vet. Jag och Jonna flög till Prag, anledningen till att vi flög var för att vi ville spara tid, istället för att åka tåg genom Sverige. Det kostade lika mycket att flyga som att åka tåg till Köpenhamn och dessutom sparade vi tid! Sedan hade vi ju vårt interrail när vi åkte runt på tågen i Europa eftersom det var lättast. Bara att hoppa på tåg och så!
 
 
Vi kom till Prag och bodde på ett billigt hostel och stannade där i 3 dagar innan vi for vidare till nästa land. (Förlåt för att det enbart är dåliga mobilbilder, har inget redigeringsprogram för mina foton på systemkameran).
 
 
Första dagen, eller snarare första kvällen så kollade vi runt på stan, käkade och drack öl. Prag var en sådan fin stad och vill gärna åka tillbaka någon gång. Så billig öl!! (men billigaste ölstället var Budapest, mer om det senare). 
 
 
Andra dagen turistade vi och promenerade runt i hela stan ungefär. Till kvällen gick vi på en klubb med fem dansgolv och bara massa backpackers. Det var ett roligt ställe och inte direkt att man hittar ett sådant här i Stockholm, lite tur det pga det var ganska skabbigt ställe! MEN roligt med blinkade dansgolv! Se bild nedan.
 
 
Vi fick två engelsmän efter oss, som ville med oss till där vi bodde men det vill inte vi. Nåväl, dagen efter var Jonna bakis och vi skrattade ca hela dagen åt engelsmännen och vi träffade min vän Nathalie som också var i Prag! Vi käkade på ett så mysigt cafe och vandrade runt.
 
 
Dagen efter tog vi våra ryggsäckar på ryggen och tog tåget till Wien i Österrike. (fortsättning följer!)
 

RSS 2.0