Morrissey today!

Woho! idag är det fina morrissey. Jag känner verkligen peppen och det bästa är att jag äntligen är frisk så jag kommer kunna dansa mig galen. Hur fint som helst kommer det bli.

No one's gonna love you.



Hej, förlåt för sådan dålig upptatering, Men jag är faktiskt sjuk. I fredags var jag på sjukhuset igen och tog massa blodprov, eftersom jag blir inte bättre av pencilinet jag har fått, snarare tvärtom.

Sedan har jag ett litet problem till, Morrissey spelar om en vecka och en dag som jag ska på, och jag hoppas verkligen inte jag är sjuk då. Kommer bokstavligt talat bli väldigt ledsen om jag är det då.

Aja ha det så fint.
puss

Stockholm.

I fredags åkte vi åkte bil upp till underbara Stockholm.



Vi träffade resten av släkten och åkte till Danshögskolan eftersom min duktiga moster skulle ta sin dansexamen. Vi kollade på en otroligt bra föreställning, och jävlar vad duktig hon är.



Sedan åkte vi till en resturang och åt i flera timmar.



På lördag åkte en liten del av släkten hem och jag, mamma, mormor och morfar gick på tekniska museet. Sedan åkte vi till Götgatan där jag inhandlade lite fina kläder. Sedan började jag känna mig sjukare än någonsin och vi åkte till min mosters lägenhet och jag försökte sova men istället hade jag feberdrömmar och längtade hem till min säng.

På söndagen sov jag nästan hela vägen hem i bilen. och när jag kom hem somnade jag direkt i min säng.

Nästa dag vaknar jag upp med att hela min hals har svulnat upp så mycket att jag knappt kan vrida mitt huvud. Och jag hade tydligen halsfluss. och jag hade tydligen haft det i kroppen så länge att de svulnat ända till axlarna. Nu oroar jag mig för att läkarna har sagt fel och istället för att jag har halsfluss är att jag har körtelfeber.

Idag var det skolavslutning, och jag fick stependium för att jag utvecklats så himla mycket det här året, och för min höga närvaro, god kamratskap och positiv attityd. Känner mig inte alls glad, vill bara sova bort allt. Det känns inte som sommarlov, det var inte ens sol idag när vi slutade. Känns mer som " nu kan caroline bli sjuk, nu missar hon ingenting i skolan" Jag blir ALLTID sjuk på lov. och det skulle inte förvåna mig om jag fått körtelfeber, men jag orkar verkligen inte ligga hemma sjuk i 6 veckor.

( Hoppas inte inlägget blev alltför jobbigt och tråkigt att läsa)

Kan inte ni skriva någonting, vad som helst. Så jag får lite bättre tankar.
puss

Dom har gått för att leva sina liv, Och gud vet att jag måste leva mitt.



gråsparven när hon sjunger



I fredags var jag ledig och då träffade jag Sarah. Vi köpte glass och satt i en park, och det var världens underbaraste väder. Sedan köpte vi äntligen våra tågbiljetter till emmabodafestivalen!

Sedan till kvällen åt jag, mamma och hennes pojkvän middag. Det var andra gången jag träffade honom och han kallar mig "kent tjejen"



I lördags var jag och några från min klass på liseberg och jag köpte åkband för första gången på väldigt lång tid. Vi skrattade nästan hela tiden, och det var så fruktansvärt roligt med tanke på att de var så längesedan jag åkte någonting på liseberg.

I söndags träffade jag Sarah igen och vi åkte hem till mig och hade picknick utanför mitt hus.



Imorgon är jag ledig och då ska jag träffa Sabina som besöker Göteborg! och på Fredag till söndag är jag i Stockholm! himla fint!

RSS 2.0