somewhere only we know.

Nu är det ca: 20 minuter tills november är slut och det är snart 24 dagar kvar till julafton. Det enda jag längtar till är jullov och slippa alla jävla läxor och föreställningar. Jag vill bara vila och veta att jag inte har någonting jag MÅSTE göra. Förövrigt hade jag glömt hur bra keane är så nu sitter jag och lyssnar på dem och tänker fortsätta göra det en stund till av den här sista novemberkvällen som är kvar.

Det finns inga ord för det, på det här jävla språket. Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak




Det var lördag och jag hade kvällsföreställning som vanligt, sedan bjöd jag Cassandra på bio för att se "new moon" som hon fått av mig i födelsedagspresent. Det var mysigt och filmen var fin. (Filmen var dock väldigt skrattretande ibland)




Idag pluggade jag hela dagen, och skrev klart mitt argumenterande tal till NP i svB. Sedan åkte jag in till stan och träffade Sarah. Vi begav oss till café mio som är vårt egna fik, kan man säga. Sedan kom också Malin och det var trevligt. Sedan åkte jag hem och firade första advent med pappa och så åt vi pepparkakor med julmust.




can't sleep



Vill bara säga tack för alla fina kommentarer i inlägget under, tack.

Och nu till någonting helt annat om ni undrar varför jag aldrig lägger upp nya foton är för att jag aldrig hinner fota för jag har så mycket skolarbeten och föreställningar och sen är det ju inget roligt väder att fota i!
Igår var jag och 3 stycken från min klass på bio och kollade på "paranormal activity" Det var inte alls så läskig som alla har sagt att den är. Så jag blev faktiskt ganska besviken.

Förövrigt är min fot en blå/lila storfot som jag lyckades stuka igen, i fredags. De på teatern skrattade åt mig när Melissa berättade att jag inte kunde vara med i lördags, inte förvånande faktiskt. Jag ska alltid hålla på och skada mig.

please, just save me from this darkness




Jag skrattar och ler för att dölja smärtan som sitter där i bröstet.
Dölja den jävla smärtan som jag bara vill ska försvinna.
Det finns inte tid för att bryta ihop,
det finns inte tid för att leva,
det finns inte tid för att andas.

Det enda jag kände jag var bra på, bara försvinner... till någon annan
Varför tar du det enda jag var bra på
Kanske bara jag som blir sämre ( antagligen )

Jag är inte tillräcklig

"-Alla tror på dig Caroline, förutom dig själv"

idiotiskt

Vill bort från den här vardagen, vill bort från det jag älskar
för att kanske kunna älska det igen
(Det hjälper inte att rymma ifrån det, det lärde jag mig
förra hösten)

När jag berättade mina framtidsplaner
för någon människa som inte betyder någonting
sa personen:

"- Du är för smart för det"

DRA ÅT HELVETE.


Genom hålet i mitt hjärta kommer räddningen (finns ingen räddning nu) till slut


Känns som man håller andan
och bara väntar
VÄNTAR
på att någonting ska hända

Krossa mig i bitar
för jag orkar inte
VARFÖR
Inte nu

Är inte beredd att stå där med
tårar
Jag skulle inte klara det

Du är så svag nu
och jag börja känna mig likadan

vi känner alltid samma sak



(bilder från i somras)

Klumpig borde bli mitt förnamn, i lördags på krogen stukade jag foten och dum som jag var fortsatte jag dansa runt som en galning och sen till och med GICK jag hem med Melissa. Annars var det en sjukt kul kväll. Nu ska jag ligga hemma i 2 dagar och sedan är det nationella på onsdag. Sedan fortsätta vila hela veckan.

Hur har ni det?

PUSS!

Fint;



Tänk er världens finaste gulligaste tjej, där har ni Cassandra. Vi träffades första gången sommaren 2007 i slottskogen, sen träffades vi på lite konserter hit och dit. Men det var väl i somras på Emmabodafestivalen som vi började umgås på riktigt. Nu är hon en av mina närmsta vänner och hennes blogg hittar ni här.



Sedan har vi Sarah som har varit en av mina närmsta vänner ganska länge, men just nu bor hon alldeles för långt bort från Göteborg och vi träffas nästan aldrig. Men jag saknar henne väldigt mycket. Och jag Tycker att ni ska kolla in hennes blogg, om ni inte redan har gjort det. Ni hittar den här.


fix you



orkar inte.

Så vänder allt igen, allt vänder om igen.



Röd spelas om och om i mina högtalare. Den är så genialisk.
Idag har jag hunnit skriva 2 uppsatser i kultur och idé historian. Känner mig ganska duktig. Vill bara säga att det är den värsta kursen man kan läsa, jag varnar er läs den inte! Sen har jag firat farsdag med min pappa lite. Vi skulle ätit på restaurang men ingenting passade så vi (han) lagade mat istället.
Så hur har eran dag sett ut?

Bygg nåt vackert eller krossa allt.





Träffade Cassandra idag kl 10. Vi skulle handla lite på en secondhand affär, där köpte jag en jätte varm och gosig tröja (bild kommer kanske imorgon). Cassandra köpte datorspel och VHS filmer och ett par skor. Sedan gick vi runt halva staden och pratade om allt mellan himmel och jord. Sedan gick vi runt lite mera i stan och sedan åkte vi hem. Sedan hade jag förseställning kl 18 och nu sitter jag här och ska försöka skriva på min Kultur och idé historia analys...

älskling, det är livet.




ENSAMHETEN

svarta linjer





I lördagskväll så lagade jag, mamma och pelle middag till oss. Eller jag satt mest där och väntade på att maten skulle bli klar.

Gjorde mig sedan iordning till utekvällen på saturn med Caroline. Vi hade det fruktansvärt roligt, och vi är så jävla lika så det inte är sant.





Kan ju beror på att vi är c.p1 och c.p2 (internt)

Vi dansade hela natten.

TACK OCH ADJÖ.


RSS 2.0