-

Jag hatar det här jävla året. fuck 2009.

Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak





Bilderna är från i Lördags. Först var vi på förfest hemma hos ida, jag och Carro. Sedan begav vi oss fulla och glada till Stars end bars. Nu har jag legat hemma sjuk i 3 dagar, kanske inte så konstigt med tanke på att jag hade typ ingen jacka på mig under lördagskvällen när vi satt ute. Gött.



party




Äntligen Jullov!! och igår hade vi våran sista föreställning innan jul. Idag blir det äntligen party party. Och förhoppningsvis ska jag inte stuka min fot igen (peppar peppar ta i trä) aja sjukt pepp är jag iallafall!
Vad ska ni hitta på ikväll?

Glasögonormen reflekterar ljus, skjutsar dig hem, villkorslöst



Hej mina kära vänner. Ny vecka och det är snart jullov! vilket är på fredag, jag längtar! Idag fick jag en ny dator, eftersom igår fick min gamla dator för sig att dö på riktigt. ( fotot är inte taget från webcamen från min dator utan från kulturhistoria lektionen för någon månad sedan, så kul kan man ha på dom lektionerna..)
Förresten undrar jag ifall någon vet vart man hittar programvaran för webbcamen den går inte att hitta på datorn.. fattar ingenting. Skulle vara tacksam för hjälp! Nej nu ska jag sova för imorgon är det föreställning och så ska jag jobba in lite extra pengar.


live tomorrow.

167 dagar kvar till studenten. Vet inte seriöst om jag längtar eller inte. Får bara panik när jag tänker på det. Vet inte vad jag vill göra med mitt liv sen. fan fan fan.

Din vän pessimisten




Jag behöver bokstavligt talat hjälp med att plugga. Idag har jag istället för att plugga läst ut en bok som heter "låt den rätte komma in" som jag rekommenderar alla att läsa! sedan har jag börjat läsa på en annan bra bok, allt för att slippa plugga.. men istället skjuter jag bara upp allting. Fan. Tror jag håller på att bli sjuk också, min hals har svullnat upp som en stor ballong, nästan. Känns underbart. Har NOLL lust med föreställning imorgon och i övermorgon och dagen efter det och dagarna efter det. Teater känns inte som min grej längre. (Kan ju ha och göra med att vi inte har så stora roller i föreställningen) men tänker nog inte fortsätta med teater efter gymnasiet ändå..

die on the floor.




Igår hade vi kvällsföreställning som vi alltid brukar ha på fredagar, och sedan åkte jag och Melissa hem till mig för att laga tacos och kolla på den nya Harry Potter filmen. Det måste nog varit den mysigaste fredagen på länge, och jag har alltid det så himla underbart med Melissa. Hon förstår mig alltid, och jag förstår alltid henne. Det är som vi känt varandra hela livet, fast vi bara gått i samma klass i snart tre år.



Vi vaknade sent på lördagsförmiddagen och åt tacos till frukost. Sedan begav vi oss till backa teatern och hade veckans sista föreställning. ( 15 föreställningar kvar nu) Sedan åkte jag hem och åt paj som min pappa hade gjort och så kollade vi på "flickan som lekte med elden"

Hur har eran helg varit?

PUSS!

RSS 2.0