vad är farväl, vad är inte gjort av sten.

Jag får gåshud. Någonstans längstfram står jag och det känns som allting har varit en dröm. Jag saknar dagen då mitt hjärta var helt.


Man lär sig av sina misstag, eller inte alls.

Jag har lärt mig att man får ont av att gå i fina skor. Jag tycker man ska tillverka skor som inte gör ont, och inte ger blåsor. Det är lite dumt det där.
Dagen var fin, gick runt lite på freeport. Hittade kanske världens finaste klänning. Men när jag såg prislappen var den nog inte så fin längre, iallafall inte för min plånnbok.

Pappa och jag åkte vidare till media markt, där kan vi vara inne i timmar. Fick min älskade sweeney todd film av pappa. Oh så glad och lycklig jag blev, dagen fortsatte med matlagning till imorgon ( jobbet ) och nu är det nog dags för trötta mig att sova

Ha det fint.

Här är ett avtryck, som sitter längre än det du redan gjort.


Dagen som vi alla hade väntat på kom. Vi var där 01.30 när vi började köa, jag sov 2 timmar den natten. Att köa med lite sömn är inte bra, speciellt inte i 17 timmar. Men iallafall, vi kom till slottskogsvallen. Vi trodde vi skulle vara bland de första. Vilket vi inte var, vi blir väldigt förvånade när vi ser 12 pers ligga på en gräsmatta och sover. Men vi har väl inget mer än ett val och sätta oss ner och börja vårt köande.



Det är mörkt och kalt, men det tar inte lång tid innan det blir ljust. Vi sitter där, i timmar. Vi gör inget speciellt, sitter mest där. Timmarna går, och det blir mer folk.  Vi märker att folk som inte ska vara längst fram, är längst fram.  På morgonen när vi började vårt köande var det 12 pers framför oss, och nu är det 25? Kösystemet var något av det sämsta, det hade av någon anledning blivit en rund kö, vilket blev att de som var sist var längstfram. Men det fixade sig när några flickor började skrika på folk att de måste göra en bättre kö. Visst blev det bättre men, dom där som var där frame då? nej, dom ville inte flytta på sig. Jag kände mig sur och trött. Jag trodde jag skulle svimma av värmen.



17 timmar senare så  var det dags för det värsta. insläppet. Jag kunde inte andas, det enda jag kunde tänka på var "kommer vi komma längstfram?". Sen var det dags, kolla väskor, klippa biljetten de kändes som en evighet. Det enda jag ville var att springa fram till scenen.
Klart kom vi längstfram, mittemot martin. Nu var det dags för 3 timmars köande, vilket var lite lugnare för nu visste man att man hade fått plats.



Thåström var förband, och det var nog bland de sämsta jag har sett i hela mitt liv. Jag tvivlade på om jag skulle orka kent. Trodde jag skulle svimma om jag kände mig så här när kent skulle börja spela.
När klockan var lite över nio, började öppningslåten. stenbrott. Jag får krafter från ingenstans och känner mig hur pigg som helst. Skriker och hoppar.




Allting känns som en dröm, och allting går så snabbt. Allting är så fint, och jag är bara så glad och lycklig.





Det led mot sitt slut, och mannen i den vita hatten spelades. En av de bästa låtarna som de alltid är, konfettin virvlar ner över alla människor och det känns som hela livet ramlade ner över en. Ni tycker säkert det låter konstigt, men det var så det kändes.
Det är slut för den här gången, och jag kan inte mer än tacka för en helt underbara konsert. Ett minne jag aldrig, aldrig kommer att glömma.


Fredag den 13:e ?

Jag borde legat kvar i sängen imorse, legat kvar hela dagen. Då hade inte min cykel blivit förstörd och allting annat som  hänt skulle inte ha hänt ifall jag sov bort den här dagen. Slängde av mina skor på vägen hem från jobbet. För att de var stenar i dom, men sen tog jag på mig dom igen. Jag insåg att jag inte kunde gå hem utan skor. Ni vill nog inte ens veta hur arg jag var. Ni hade nog inte velat se mig heller för den delen.
 Borde väll nästan gå och sova nu innan någonting mer händer.


viva la vida.

Dagen började med bråk mellan min mor och mig, fråga mig inte hur det började men jag sa nog en hel del elaka saker, förlåt mig. Ibland blir det att man inte tänker efter vad man säger när man är arg. Men dagen blev bättre när min mormor kom på besök, då vi lagade en otroligt god middag med glass till efterätt. Dagen började dåligt men slutade bra, och imorgon är det dags att börja jobba igen, vilket betyder att jag måste gå och lägga mig ganska snart. 
Sen på fredag är det kent. Och vi ska köa från 3 på morgonen, woho. Vill man ha plats längst fram så måste man vara ute i god tid (vilket är väldigt tidigt) haha!





Night.

Solen har gått ner och skräckfilmerna har börjat på tv. Min lördagskväll lider mot sitt slut, och jag tror det är snart dags att sova. Jag har egentligen inget vettigt att skriva idag, så jag skriver nog ett litet seriösare inlägg imorgon. Så håll ut mina 8 läsare, så hörs vi och ses imorgon.

Sov så gott.


Redan idag.

Jag undrar hur jag kommer klara mig när jag blir vuxen, jag menar är jag så här trött varje dag efter jag jobbat så kommer jag ju inte ha något liv? Det är verkligen krävande att jobba från kl åtta till halv fem varje dag. 
Igår när jag kom hem, efter jag varit och tränat somnade jag halv nio. Halv nio, hallå? jag somnar aldrig vid den tiden. Det är konstigt, det är verkligen krävande att jobba. Man förstår nu hur bra man har det när man går i skolan. Jag har faktiskt inset det nu.

På tal om nåt annat, fikade jag med Rebecka idag ( vi var med Daniel och Matilda en stund också.) Vi gick även runt i stan och vi konstaterade att när jag fått en boll i huvudet av en fotbollsnörd att vi inte gillar gothia cup och fjortisar som hänger på Gothia discot.

tack för mig!


Sunday.

Imorgon börjar jobbet , vilket betyder att detta är min sista lediga dag. Vet inte direkt om jag har spenderat den på något bra sätt. Men jag Cyklade till mitt jobb, så att jag vet var det ligger imorgon.
Fast på ett sätt känns det bra och börja jobba imorgon, därför att nu är hela stan fullt med fotbollsspelare. Det är Gotiha cup, och eftersom jag bara kommer cykla till och från mitt jobb hela veckan så kommer jag slippa alla fotbollstokiga människor. Man kan inte åka en endaste spårvagn utan det är fullt med illaluktande fotbollsspelare från världens alla länder.




någonting.


En sak som jag tycker mycket om är att få sitta på min favorit plats och se ut över Göteborg. Man kan inte se människor på gatorna, inte bilar heller. Jag älskar att sitta på det stället och att få tänka.  Imorgon ska jag dit för att  titta ut över den lilla staden som jag bott i, hela mitt sjuttonåriga liv.

Dance in the dark.

Vi dansade i natten. Min vän och jag.








Budapest

För några dagar sen var jag i Budapest.


Bron till margitön.


Jag inne i budapest största saluhall. Rätt så tråkigt där, men eftersom jag hade inget annat val än att följa med så fick jag göra det.


Parlamentet som jag alltid tar kort på när jag är i budapest, även denna gången med.

budapest by night
Budapest by night, och ni ser ju hur otroligt vackert det är.


utsikt.


Mys ljus.


Kedjebron.

RSS 2.0